KATFINGER | Damaškový nůž na maso 8" (20cm) | Olive | KF423

KATFINGER | Damaškový nůž na maso 8" (20cm) | Olive | KF423

SKLADEM ZAVÁDĚCÍ CENA

Damaškový kuchyňský nůž na maso je vyroben z 67 vrstev damaškové oceli s tvrdostí 60±2 HRC. Čepel s unikátním kováním a ručním dobrušováním zajišťuje nejen jedinečný vzhled, ale také vynikající výkon a trvanlivost. Rukojeť z italského olivového dřeva dodává každému noži krásný a osobitý charakter.

1750 Kč s DPH

2550 Kč s DPH Sleva 800 Kč

HomeCredit - splátková kalkulačka

Dostupnost: Skladem

Výrobce: KATFINGER

Damaškový nůž na maso má speciálně uzpůsobenou čepel se špičkou pro přesné krájení a čištění nejen masa. 67 vrstev Japonské damaškové oceli AUS-10V má vysoký obsah karbonu. To zajišťuje vysokou ochranu proti korozi a extrémní tvrdost pro vždy perfektní sílu v řezu. Rukojeť z olivového dřeva má ochranu proti vstřebávání všech chutí nebo zápachů, je tudíž ideální pro použití v domácí ale i profesionální kuchyni. V provádění dlouhých řezů a hluboko ve větších kusech masa či okolo kostí je tento damaškový nůž díky své nižší čepeli jako doma. Ruční dobrušování spolu s ručním leštěním zaručuje jak dlouhotrvající přesnost ostří, tak krásný lesk.

Délka nože : 330 mm
Délka čepele : 200 mm
Délka rukojeti : 130 mm
Tloušťka čepele :2 mm

 

Předvolby soukromí
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Můžeme k tomu použít nástroje a služby třetích stran a shromážděná data mohou být přenášena partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti

Přihlášení